Over XL-S Medical

 
Met XL-S Medical kan je tot 3x meer gewicht verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen. De werking van XL-S Medical is wetenschappelijk bewezen en alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten.

Bij XL-S Medical draait het allemaal om het basisprincipe: beter eten, meer bewegen én XL-S Medical gebruiken. Met deze 3 stappen verbeter je je gewoonten en dus je leefstijl geleidelijk. Hierdoor houd je je aanpassingen langer vol en is de kans op het jojo-effect kleiner.

XL-S Medical biedt verschillende producten die je naast de maaltijden gebruikt. Je kan kiezen voor tabletten die je met water in neemt, of voor poedersticks die je zonder water kan innemen en makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

campaign-image-wl

hallo

XL-S Medical producten

 
Door XL-S Medical te gebruiken tijdens het afvallen, kun je meer gewicht verliezen dan wanneer je alleen beter eet en meer beweegt. XL-S Medical Vetbinder bindt tot 28% van de vetinname, zorgt voor een verminderde eetlust en is goed voor de stoelgang. De Vetbinder is verkrijgbaar in Tabletten en in handige Poedersticks.
XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suikers en vetten en helpt je daardoor sneller gewicht te verliezen dan wanneer je enkel gezond eet en meer beweegt.  Alle producten van XL-S Medical bevatten natuurlijke ingrediënten en de werking van XL-S Medical is wetenschappelijk bewezen.

Ontdek onze producten

Gezond eten

Gezond eten

 
We weten allemaal dat gezond eten het belangrijkste is als je wilt afvallen, maar waarom is dat eigenlijk zo? Door gezond te eten, krijg je alle voedingsstoffen binnen die je lichaam elke dag nodig heeft om goed te functioneren. Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat je de juiste hoeveelheid calorieën binnenkrijgt. Deze hoeveelheid moet iets onder je dagelijkse behoefte liggen, want pas dan zal je lichaam je reserves aanspreken en verlies je geleidelijk gewicht.

Lees verder

Meer bewegen

Meer bewegen

Voor veel mensen is het lastig om extra bewegen onderdeel te maken van hun dagelijks leven. Actiever worden en dat lange tijd volhouden, blijkt niet zo makkelijk te zijn als het klinkt. Toch is het een belangrijk element tijdens het afvallen, want dagelijks bewegen biedt veel voordelen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer calorieën verbruikt op een dag en een actief leven staat gelijk aan meer spieren. Door je spieren te ontwikkelen zit je strakker in je vel en daarnaast verbruikt spierweefsel calorieën. Vetweefsel doet dat niet. Hoe meer spierweefsel je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt en daardoor is meer bewegen zo belangrijk tijdens het afvallen.

Lees verder