XL-S Medical ervaringen

Op deze website vind je veel informatie over XL-S Medical. Maar we kunnen ons voorstellen dat het misschien wel het fijnst is om te weten hoe de XL-S Medical ervaringen van andere mensen zijn. Daarom staan op deze pagina XL-S Medical ervaringen van mensen die je voor gingen. Bekijk de verhalen, resultaten, doe inspiratie op door de tips van onze gebruikers en wie weet ben jij ons volgende succesverhaal en deel jij hier binnenkort jouw XL-S Medical ervaringen of XL-S Medical reviews!

Jolanda -12.5 kg

39 jaar, Someren

Nadat ik de eerste keer met XL-S Medical in combinatie met beter eten en meer bewegen ben afgevallen ben ik een beetje in een dipje terecht gekomen. Dit kwam doordat ik onder andere mijn baan ben verloren. Daarna heb ik besloten om vol mijn schouders eronder te zetten en ben ik met wat schommelingen maar liefst 12,5 kilo afgevallen. Ik heb hierbij ook heel veel nagedacht over wat ik beter wel en niet kon eten. Sporten is niet echt mijn ding. Dit heeft onder andere te maken met problemen aan mijn voeten en mijn knieën. Ik ben wel nog altijd bezig met bewegen en het vinden van een vorm van beweging die echt goed bij mij past. Ik zit op het moment een stuk beter in mijn vel doordat ik van maatje 48/50 naar maat 40/42 ben gegaan. Binnenkort wil ik toch nog weer wat extra’s kilo’s verliezen om mijn lijf badpakproof te maken. Ik ben blij met de producten van XL-S omdat deze mij helpen met afvallen. Ik merk dat ik mij een stuk fijner voel in een slank lichaam. Ik heb er vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen voor deze zomer.

 

Joanne – 8 kg

48 jaar, Soest

Laatst keek ik de foto’s van mijn huwelijksdag terug. Dit is inmiddels alweer vijfentwintig jaar geleden. Ik was op deze foto’s lang niet zo zwaar als dat ik nu ben, en dit was dan ook een schok voor mij. Met dit beeld van mijzelf in mijn hoofd besloot ik om weer gewicht te gaan verliezen. Ik moest er weer even aan wennen, maar toen ik eenmaal weer bezig was met afvallen ging het mij vrij gemakkelijk af. Ik at wat ik moest eten en in de weekenden nam ik weleens iets lekkers.
Ik vond het fijn om naast goed eten en beweging XL-S Medical te gebruiken omdat dit ervoor zorgde dat ik nog maar af en toe trek had. Ik ben dan ook zeer tevreden met hoeveel ik uiteindelijk ben afgevallen. Ik kijk weer met plezier naar de weegschaal. Ik ben zelfs nog een beetje in shock dat ik er weer zo goed uitzie.

Jannita – 11 kg

45 jaar, Borger

Steeds meer van mijn kleding werd te klein. Na het avondeten at ik nog hapjes die ik helemaal niet nodig had en daardoor nam mijn gewicht toe. Ik ben veel vaker op dieet geweest, maar helaas kwamen de kilo’s er bij mij altijd bijna allemaal weer bij. Het afvallen met XL-S Medical in combinatie met beter eten en meer bewegen ging mij goed af. Aan de late night snacks had ik geen behoefte meer. Mijzelf in beweging brengen was voor mij echt lastig. Ik had een abonnement op de sportschool genomen en ik vond het heel lastig daar naartoe te gaan, maar het is toch gelukt. Ik ben nu niet meer onzeker en op vakantie trek ik gewoon mijn bikini aan.

Bregje – 10 kg

40 jaar, Someren
“Het meest blij ben ik met het zelfvertrouwen dat ik heb gekregen. Je koopt makkelijker kleding en kunt meer aan!”

 

Bregje is 10 kilo afgevallen en vertelt in deze video hoe ze de producten van XL-S Medical heeft gebruikt. Ze geeft ook haar ervaringen bij het afvallen en vertelt dat ze mede dankzij XL-S Medical nu veel beter in haar vel zit.

xls medical ervaringen: natascha

Natascha – 8 kg

Ik heb inmiddels een zoontje waarvoor ik druk in de weer ben. Ik wil graag een paar kilo afvallen en mijn conditie verbeteren zodat ik met meer plezier alle activiteiten met mijn zoontje mee kan doen. Beter eten en meer bewegen was ik al gewend van eerdere diëten maar ook de routine van het innemen […]

Ik heb inmiddels een zoontje waarvoor ik druk in de weer ben. Ik wil graag een paar kilo afvallen en mijn conditie verbeteren zodat ik met meer plezier alle activiteiten met mijn zoontje mee kan doen. Beter eten en meer bewegen was ik al gewend van eerdere diëten maar ook de routine van het innemen van XL-S Medical was voor mij geen probleem. Als ik XL-S Medical gebruik ben ik gemotiveerd om ook echt beter te eten en meer te bewegen. Wat ik lastig vond, zijn de weken dat je eigenlijk maar weinig of geen gewicht verliest. Je moet dan echt jezelf oppakken en doorgaan. Normaal snak ik naar de snacks, maar dit keer had ik voldoende aan mijn maaltijden. Ik ben van maatje 44 twee maten naar beneden gegaan en ik ben van een volle buik naar een plattere buik gegaan. Ik ben trots.

xls medical ervaringen: marloes

Marloes – 8.5 kg

Toen ik nog wat jonger was had ik altijd maat 38 en ik kon niet wachten totdat ik deze maat weer zou hebben. Het afvallen ging mij niet gelijk goed af maar toen ik eenmaal bezig was vond ik toch de juiste balans tussen goed eten en bewegen. Tijdens het afvallen heb ik ook XL-S […]

Toen ik nog wat jonger was had ik altijd maat 38 en ik kon niet wachten totdat ik deze maat weer zou hebben. Het afvallen ging mij niet gelijk goed af maar toen ik eenmaal bezig was vond ik toch de juiste balans tussen goed eten en bewegen. Tijdens het afvallen heb ik ook XL-S Medical gebruikt. Ik had door de dag heen minder trek en dit zorgde ervoor dat ik mij aan mijn maximale calorie inname kon houden. De producten van XL-S Medical kan je makkelijk meenemen in je tas, ik ga niet meer op stap zonder mijn flesje water. Ik ben ontzettend blij met mijn huidige gewicht. Ik voel mij goed en bewegen gaat mij weer beter af.

xls medical ervaringen: melissa

Melissa – 10 kg

38 jaar, Brunssum
“Ik pas mijn oude kleding weer en voel me heel gezond!”

 

Ik ben al meerdere keren afgevallen, maar ook steeds weer aangekomen. Nu ben ik beter gaan eten, meer gaan bewegen en daarnaast heb ik XL-S Medical gebruikt. Ik ben 10 kilo afgevallen op een verantwoorde manier. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik pas mijn oude kleding weer en voel me heel gezond!

xls medical ervaringen: mark

Mark – 14 kg

48 jaar, Heemskerk
“Ik geloofde niet in hulpmiddelen om mee af te vallen, maar XL-S Medical heeft voor mij gewerkt”

Ik vond het tijd om me weer fitter te voelen en beter in mijn kleding te passen, mijn riem zat op het allerlaatste gaatje. Tijd om er iets aan te doen! Ik geloofde niet in hulpmiddelen om mee af te vallen, maar XL-S Medical heeft voor mij gewerkt. Ik ben al 14 kilo afgevallen dankzij beter eten, meer bewegen en daarnaast XL-S Medical te gebruiken.

xls medical ervaringen: chantal

Chantal – 14,5 kg

20 jaar, Oudkarspel
“Afvallen is niet altijd makkelijk en dat was het nu ook niet, maar met XL-S Medical heb ik minder hongergevoel ervaren”

Ik voelde me niet meer fit en de weegschaal bevestigde dit. Ik wilde graag terug naar mijn oude figuur en me ook weer fitter voelen. Daarom heb ik besloten om af te gaan vallen. Afvallen is niet altijd makkelijk en dat was het nu ook niet, maar met XL-S Medical heb ik minder hongergevoel ervaren tijden het afvallen. Door beter te eten, meer te bewegen en daarnaast XL-S Medical te gebruiken ben ik 14,4 kilo afgevallen. Dat had ik niet verwacht!

Chantals reactie op een Facebook video post van haar verhaal:

Reactie Chantal facebook

xls medical reviews: michelle

Michelle – 11 kg

32 jaar, Breda

“In mijn hoofd paste ik nog een maatje 38, maar die broeken gingen al lang niet meer dicht. ”

In mijn hoofd paste ik nog een maatje 38, maar die broeken gingen al lang niet meer dicht. Ik besloot om af te vallen, ik wilde me graag gezonder voelen en er goed uitzien. Door beter te eten, meer te bewegen en daarnaast XL-S Medical te gebruiken ben ik 11 kilo afgevallen, hier ben ik heel blij mee!