zomerklaar

Nu de zomer eraan komt, is het tijd om jezelf klaar te maken voor de eerste warme dagen. Zo zorg je er voor dat je klaar bent voor dat leuke zomerjurkje en die bikini, wat best heel spannend is natuurlijk! Als je jezelf goed voor bereidt, ben je straks helemaal zomerklaar.

Met deze tips maak jij jezelf zomerklaar:

Verwen je voeten

In open schoenen en slippers wil je natuurlijk verzorgde en nette voeten en nagels hebben. Verwen je voeten met een lekker voetenbadje en smeer ze daarna in met een verzorgende voetencrème. Ook je nagels mooi maken, hoort er bij. Knippen, vijlen en lakken in een zomerse kleur.

Scrub en smeer je huid

Door je huid te scrubben verwijder je oude huidcellen en voelt je huid zachter aan. Ook zorgt scrubben er voor dat je huid sneller bruin wordt. Gebruik voor je gezicht een fijnere scrub dan voor je lichaam. Je gezichtshuid is namelijk een stuk dunner. Smeer ook je lichaam dagelijks in na het douchen om je huid goed te hydrateren.

Eet gezond, licht en met regelmaat

Door gezond en lichter te eten ga je jezelf ook gezonder en lichter voelen. Eet veel groenten, fruit, vis, mager vlees, (glutenvrije) granen, zaden en noten. Regelmaat in je voedingspatroon is ook erg belangrijk. Zo verklein je de kans dat je extra gaat snacken. Meer tips over een gezond eetpatroon lees je hier.

Gebruik XL-S Medical Max Strength als extra steuntje

XL-S Medical Max Strength vermindert de calorieopname uit langzame koolhydraten, suiker en vet. Het natuurlijke complex remt de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën en beperkt de opname. Hierdoor krijg je minder calorieën binnen en val je sneller af dan met alleen een gebalanceerd voedingspatroon en lichaamsbeweging.

Beweeg elke dag buiten

We kunnen het niet genoeg zeggen: voldoende beweging is en blijft belangrijk. Beweging heeft zoveel voordelen. Helemaal als je naar buiten gaat. Denk aan een strakker lichaam, een fitter gevoel en een huid die er gezond en stralend uitziet. En hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, ook in rust. Dat wordt in de zomer zonder schuldgevoel een dagje op het strand liggen.

Geef je haar een oppepper

In de zomer word je haar flink op de proef gesteld door de zon, de zee en zwembadwater. Tijd om je haar nog even een flinke oppepper te geven. Laat je haar nog even knippen, koop een goede shampoo en conditioner en gebruik één keer per week een voedend haarmasker.

Ben jij al zomerklaar?

< Terug naar blog