fietsen calorieën verbranden

Een belangrijke tip over beweging is: beweeg elke dag minstens 30 minuten en probeer 2 keer per week een uur te sporten, zo kun je meer calorieën verbranden. Wanneer je het druk hebt kan het soms lastig zijn om beweging in je dagelijkse schema te verwerken.

Met de onderstaande tips kun jij eenvoudig calorieën verbranden:

1. Spring op de fiets
Met mooi weer, is het veel makkelijker om vaker de fiets te pakken. Probeer is een week lang alles op de fiets te doen zoals boodschappen, naar werk gaan, langs een vriendin voor een bakje koffie, de kinderen naar school brengen. Je zal merken dat het je goed doet. Je voelt je fitter en je verbrandt extra calorieën zonder al teveel moeite. Dat is mooi meegenomen toch? Nog 5 andere redenen om te fietsen.

2. Extra beweging op werk
Organiseer op je werk een dagelijkse work-out met collega’s, zoals een buikspierkwartier of een 10 minuten lunge work-out. Zo kan je elkaar motiveren en het is meteen goed voor de teambuilding. Probeer ook in je pauze eens lekker naar buiten te gaan. Neem je boterham mee en wandel een stukje met een collega. Je hebt daarna ook meteen nieuwe energie om de middag door te komen!

3. Blijf zoveel mogelijk staan
Wanneer je staat verbrand je zo’n 30% meer calorieën dan wanneer je zit. Probeer daarom over de dag zoveel mogelijk te blijven staan. Wacht staand op je bus, in de wachtkamer of op je werk. Wandel ook eens vaker langs een collega als je een zittend beroep hebt.

4. Pak de trap
Traplopen is super gezond! Wist je bijvoorbeeld dat je met 30 minuten joggen en 15 min traplopen (trap óp) hetzelfde aantal calorieën verbrandt? Met traplopen verbrand je in kortere tijd dus meer calorieën dan met joggen. En door de trap te nemen in plaats van de lift, verbrand je 5x meer calorieën. Genoeg redenen om de trap te pakken.

5. Shop till you drop
Wat is nou leuker dan een dag winkelen én calorieën verbranden? Met winkelen verbrand je per minuut zo’n 5 calorieën. Dus bel je vriendin en ga een dagje de stad in!

shoppen calorieën verbranden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Houd een grote schoonmaak
De lente is een goed moment om je huis eens grondig aan te pakken, maar ook tijdens de andere seizoenen kan je huis wel wat aandacht gebruiken. Schoonmaakhandschoenen uit de kast en een dagje flink poetsen. Het resultaat: een super schoon huis, een hoop verbrande calorieën en een voldaan gevoel.

 

Het principe van XL-S Medical

Met de XL-S Medical producten kan je tot 3x meer gewicht verliezen dan alleen met beter en eten en meer bewegen. De werking van onze afslankproducten bevatten natuurlijke ingrediënten. Bij XL-S Medical draait het allemaal om het basisprincipe: beter eten, meer bewegen én XL-S Medical gebruiken. Met deze 3 stappen verbeter je je gewoonten en dus je leefstijl geleidelijk. Hierdoor houd je je aanpassingen langer vol en is de kans op het jojo-effect kleiner.

 

beter-eten_meer-bewegen

 

< Terug naar blog